​Eksperter i specialfremstillede stålkonstruktioner

Hos VF Stålindustri A/S specialfremstiller vi stålkonstruktioner, bånd og maskiner efter vores kunders ønsker. Vi håndtere hele processen lige fra ide og opmåling til montagen.

VF har base i Holstebro tæt på Herning og har kompetente samarbejdspartnere over hele Jylland, som vi leverer materialer til.​

Vi er en jysk virksomhed, der har eksisteret siden 1987. Vores mission er at udføre traditionelt smedearbejde i høj kvalitet til entreprenører og industrianvendelse. Trods vores størrelse har vi alle nødvendige processer i huset, som alt sammen gør at vi kan reagere hurtigt og kommandovejene er korte:

  • Konstruktionsafdeling, som udvikler, opmåler og tegner
  • Bearbejdningsafdeling med CNC fræse- og drejebearbejdning
  • Laserskæring
  • Smedeværksted
  • Montage

Over 35 års erfaring har givet os den særlige fordel, at vi som leverandør af specialkonstruktioner er stærke på vores tre kerneværdier kvalitet, fleksibilitet og tillid. Ved spidsbelastninger har vi tilmed et netværk af leverandører til at hjælpe med produktion og aflastning.

Således kan vi altid tilbyde vores kunder lige præcis det, der er vigtigst for dem.

​Stålkonstruktioner af høj kvalitet efter dine ønsker

I vores virksomhed arbejder vi efter tre kerneværdier: kvalitet, fleksibilitet og tillid. Dem kan du altid regne med, når du samarbejder med os.

F.eks. gør vi en dyd ud af altid at overholde vores aftaler i forhold til tid og pris, så vi sikrer vores kunders tillid.

Vores primære fokus er fortsat at levere traditionelt smedearbejde af høj kvalitet til entreprenører og anvendelse i industrien. Vi har over 30 års erfaring i at levere produktionsudstyr til fremstillingsvirksomheder, hvor vi især har erfaring med tobak og fødevarer.

Det vigtigste for os i VF Stålindustri er, at du får en stålkonstruktion efter dine ønsker. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Ring til os for informationer om stålkonstruktioner

Vi er et smedeværksted med over 35 års erfaring indenfor traditionelt smedearbejde, specialproducerede stål-konstruktioner og laserskæring efter dine ønsker. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, tilbud og priser hos VF Stålindustri, er du velkommen til at kontakte os i dag.

Du kan kontakte os ved at give os et kald på telefon: 97 40 54 11 eller skrive en e-mail på: cv@vf-staal.dk, så vender vi hurtigt tilbage med flere informationer.