​EKSPERTER I SPECIALFREMSTILLEDE STÅLKONSTRUKTIONER

Mangler du en stålkonstruktion i specialmål? Så er der hjælp at hente hos os. Hos VF Stålindustri A/S specialfremstiller vi stålkonstruktioner, bånd og maskiner efter dine ønsker. Vi har base i Holstebro tæt på Herning og har kompetente samarbejdspartnere over hele Jylland, som vi leverer materiale til.

Vi er en jysk virksomhed, der har eksisteret siden 1987. Vores mission er at udføre traditionelt smedearbejde i høj kvalitet til entreprenører og industrianvendelse. Trods vores størrelse har vi egen konstruktionsafdeling og laserskæring, hvor vi kan udføre forskellige former for stål, bånd og maskiner til vores kunder.

30 års erfaring har givet os den særlige fordel, at vi som leverandør af specialkonstruktioner er stærke på vores tre kerneværdier kvalitet, fleksibilitet og pris. Med vores netværk af leverandører med mindre smedeværksteder i Esbjerg, Horsens og Aalborg til at hjælpe med produktion og aflastning.

Således kan vi både tilbyde dig på flot finish eller tilpasning, hurtig levering, en billig pris eller alle tre dele på en gang.

​Stålkonstruktioner af høj kvalitet efter dine ønsker

I vores virksomhed arbejder vi efter tre kerneværdier: kvalitet, fleksibilitet og tillid. Dem kan du altid forvente, når du sam-arbejder med os. 

F.eks. gør vi en dyd ud af, altid at overholde vi vores aftaler i forhold til tid og pris, for at holde vores kunders tillid.

Vores primære fokus er, fortsat at levere traditionelt smede-arbejde af høj kvalitet til entreprenører og anvendelse i industrien. Vi har over 30 års erfaring i at levere produktions-udstyr til fremstillingsvirksomheder, hvor vi især har erfaring med tobak og fødevarer.

Det vigtigste for os i VF Stålindustri er, at du får en stålkonstruktion efter dine ønsker. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

​​

Ring til os for informationer om stålkonstruktioner

Vi er et smedeværksted med over 30 års erfaring med i traditionelt smedearbejde, specialproducerede stål-konstruktioner og laserskæring efter dine ønsker. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, tilbud og priser hos VF Stålindustri, er du velkommen til at kontakte os i dag.


Du kan kontakte os ved at bruge vores kontaktformular, give os et kald på telefon: 97 40 54 11 eller skrive en e-mail på: cv@vf-staal.dk, så vender vi hurtigt tilbage med flere informationer.

Få et overblik over vores kundegrupper

Kundeudsnit

Se et udsnit af kunder

Få et indblik i vores arbejdsopgaver

rundtur i virksomheden

Kom på rundtur her

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

​VF Stålindustri A/S

Adresse:
Mads Bjerre vej 5b
​7500 Holstebro

​​​

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50

E-mail: cv@vf-staal.dk

CVR: 16115894

Vi er godkendt til:

Vi støtter: