​Stålkonstruktioner specialfremstiller vi gerne

Mangler du en stålkonstruktion i nogle særlige mål? Så er der hjælp at hente lige her. Hos VF Stålindustri A/S specialfremstiller vi stålkonstruktioner lige efter dine ønsker. Vi har base i Holstebro nær Herning, men vi har kompetente samarbejdspartnere over hele Jylland, som vi leverer materiale til.

Vi er en lille, jysk virksomhed, der har eksisteret siden 1987. Vores formål er at udføre traditionelt smedearbejde i høj kvalitet til entreprenører og industrianvendelse. Trods virksomhedens beskedne størrelse har vi egen konstruktionsafdeling, hvor vi både kan konstruere forskellige former for stål, bånd og maskiner til vores kunder.

Vi laver stålkonstruktioner af høj kvalitet efter dine ønsker

Som virksomhed har vi tre kerneværdier, som er kvalitet, fleksibilitet og tillid. Derfor kan du altid forvente disse tre ting, når du samarbejder med os. Vi overholder desuden også altid vores aftaler, både i forhold til tid og pris.​

Vores primære opgave er at levere traditionelt smedearbejde af høj kvalitet til entreprenører og industrianvendelse. Vi har over 30 års erfaring i at levere produktionsudstyr til fremstillingsvirksomheder, hvor vi især har erfaring med tobak og fødevarer. Det vigtigste for os er, at du får en stålkonstruktion lige efter dine ønsker, hvorfor vi altid gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Ring til os for flere informationer

Vi er altså et erfarent smedeværksted, der gerne specialproducerer stålkonstruktioner efter dine ønsker. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 97 40 54 11 eller på mail: cv@vf-staal.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.​

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et overblik over vores kundegrupper

Kundeudsnit

Se et udsnit af kunder

Få et indblik i vores arbejdsopgaver

rundtur i virksomheden

Kom på rundtur her

Bliv ringet op

Du vil modtage et opkald fra os indenfor tre hverdage, hvor vi, uforpligtende, taler sammen om dine behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​VF Stålindustri A/S

Adresse:
​Mads Bjerre vej 5b
​7500 Holstebro

​​​

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50

E-mail: cv@vf-staal.dk

CVR: 16115894

Vi er godkendt til:

Vi støtter: