Laserskæring efter dine behov i sort, rustfri og aliminiumsplader

Hos VF Stålindustri A/S er vi erfarne specialister i at udføre forskellige opgaver med laserskæring i forbindelse med pladearbejde til transportbånd og maskiner m.m. Vi har et professionelt og fuldt udstyret værksted i Holstebro nær Herning, og har dygtige samarbejdspartnere over hele Jylland, der giver dig som kunde muligheder hos os, som du skal lede længe efter andre steder.

Firmaet har eksisteret siden 1987. Vores erfaring har med tiden givet os den fordel, at vi som laserskærings-leverandør er stærke på kvalitet, fleksibilitet og pris. Vi har et stærkt netværk af leverandører med mindre smedeværksteder i Esbjerg, Horsens og Aalborg til at hjælpe med produktion og aflastning.​

Således kan vi både tilbyde flot finish, hurtig levering, en god pris eller alle tre dele til enhver opgave med laserskæring. Derudover har vi fokus på altid at overholde vores aftaler både i forhold til resultat, tid og pris.

Vi udfører de fleste former for laserskæring

Der følger flere fordele ved at anvende laserskæring. Det går først og fremmest hurtigt med at skære, når der anvendes laser, og derudover bliver kanterne helt skarpe. Det er altså en metode, der er ideel, hvis du ønsker en specialfremstillet stålkonstruktion.​

Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, både til vores arbejde med laserskæring og til specialfremstillede stålkonstruktioner. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder mange former for laserskæring, lige fra de små opgaver til de store som fx båndsystemer.

Vi kan håndtere opgaver indenfor:

  • De fleste typer pladearbejde
  • De fleste typer rørarbejde
  • Arbejde med de fleste typer metal, herunder stål, rustfri stål, aluminium og galvaniseret plade

Ring for at høre om dine muligheder med laserskæring

Ønsker du at høre mere om dine muligheder med vores løsninger og priser, er du altid velkommen til at kontakte os for flere informationer. Om det blot skal være flot at se på, have en hurtig levering, opnå en fordelagtig pris eller alle tre ting, så står vi gerne til rådighed for din opgave.

Du kan bruge vores kontaktformular til at kontakte os, give os et kald på telefon: 97 40 54 11 eller skrive en e-mail på: cv@vf-staal.dk, så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål.