LASERSKÆRING EFTER DINE BEHOV I sort, rustfri og aluminiumsplader

Hos VF Stålindustri A/S er vi erfarne specialister i at udføre forskellige opgaver med laserskæring i forbindelse med rør- og pladearbejde til transportbånd og maskiner m.m. Vi har et professionelt og fuldt udstyret værksted i Holstebro nær Herning, og har dygtige samarbejdspartnere over hele Jylland, som giver dig som kunde muligheder hos os, som du skal lede længe efter andre steder.

Vores firma har eksisteret siden 1987. Vores erfaring har med tiden givet os fordel, at vi som laserskærings-leverandør er stærke på kvalitet, fleksibilitet og pris, da vi har et stærkt netværk af leverandører med mindre smedeværksteder i Esbjerg, Horsens og Aalborg til at hjælpe med produktion og aflastning.

Således kan vi både tilbyde dig flot finish eller tilpasning, hurtig levering, en billig pris eller alle tre dele til enhver opgave med laserskæring. Derudover har vi fokus på altid at overholde vores aftaler med dig både i forhold til resultat, tid og pris.


Vi udfører de fleste former for laserskæring

Der følger flere fordele ved at anvende laserskæring. Det går først og fremmest hurtigt med at skære, når der anvendes laser, og derudover bliver kanterne helt skarpe. Det er altså en metode, der er ideel, hvis du ønsker en specialfremstillet stålkonstruktion.​

Som virksomhed med speciale i laserskæring, har vi dygtige samarbejdspartnere til dette og til specialfremstillet stål-konstruktion.​, som gør det muligt for os at tilbyde dig som kunde mange former for laserskæring, fra de små til store opgaver som båndsystemer.

Vi kan håndtere de fleste opgaver indenfor:

  • De fleste typer pladearbejder
  • De fleste typer rør-arbejde
  • arbejde med de fleste typer metal,
  • stål
  • aluminium.


Ring for at høre om dine muligheder med laserskæring

Ønsker du at høre mere om dine muligheder med vores løsninger og priser, er du altid velkommen til at kontakte os for flere informationer. Om det skal være flot at se på, have en hurtig levering, være til en billig pris eller alle tre ting, så står vi gerne for din opgave.

Du kan bruge vores kontaktformular til at kontakte os , give os et kald på telefon: 97 40 54 11 eller skrive en e-mail på: cv@vf-staal.dk, så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål.

Få et overblik over vores kundegrupper

Kundeudsnit

Se et udsnit af kunder

Få et indblik i vores arbejdsopgaver

rundtur i virksomheden

Kom på rundtur her

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

​VF Stålindustri A/S

Adresse:
Mads Bjerre vej 5b
​7500 Holstebro

​​​

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50

E-mail: cv@vf-staal.dk

CVR: 16115894

Vi er godkendt til:

Vi støtter: